Wizart-ikona-za-nalaganje Nalaganje...
Izdelava spletnega kataloga
Splošne značilnosti
Pretekli projekti
VLOGA ZA OSNUTEK

Izdelava spletnega kataloga.

Spletni katalog je odlično orodje za podjetje za obstoječe stranke ali bodisi za povečanje števila strank.  Ne glede na to, ali gre za preprosto predstavitveno stran ali za bolj zapleteno spletno stran, bo to podoba vašega podjetja v spletnem okolju in mora izgledati dobro.

https www.gradis.si 1

Prilagojeno desktop ekranom

Prilagojeno desktop majhnim ekranom.

Prilagojeno tablicam in mobilnikom.

Ustvarjanje Spletnega kataloga

Splošne značilnosti pri izdelavi spletnega kataloga

Ustvarjanje spletnega kataloga vam bo pomagalo doseči več strank s predstavitvijo izdelkov na spletu. Ne glede na to, ali gre za preprost spletni katalog ali bolj zapleten spletni katalog, bo ustvarjen z uporabo najnovejših tehnologij. Spletni katalog, ki ga je ustvaril WIZART, se bo hitro naložil z optimizacijo hitrosti nalaganja, bo naveden v Googlu s standardno SEO optimizacijo in varno s standardno varnostjo. Vse segmente spletnega kataloga lahko samostojno urejate s preprostim, večkrat nagrajenim urejevalnikom ELEMENTOR PRO.

Domena / SI & gostovanje / 1 leto

Gostovanje domene/.si in SSD, hitro nalaganje, 1 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet, do 5 e-poštnih naslovov, dnevno varnostno kopiranje. Cena storitev se letno plača cca.100 € +DDV.

Dizajn po meri

Vsak projekt spletnega oblikovanja je narejen v skladu s področjem dejavnosti. Zasnova temelji na primarnih in sekundarnih barvah. Te so opredeljene na podlagi logotipa podjetja.

Odzivno spletno mesto

Odzivno spletno mesto pomeni dostop do informacij iz katere koli naprave (namizni računalnik, tablica ali telefon), s prilagodljivo in organizirano zasnovo.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je eden najpomembnejših vidikov izdelave profesionalne spletne strani. SEO optimizacija igra odločilno vlogo pri uvrstitvi strani na iskalnike.

Nadzorna plošča

Nad informacijami na svojem spletnem mestu imate nadzor tako, da urejate besedilo, dodajate nove strani, fotogalerije, objave v spletnem dnevniku ali zamenjate slike. Po potrebi nudimo namensko video vadnico.

Uporabniška izkušnja

Spletna mesta so zasnovana z vizijo obiskovalca, ki išče informacije na spletnem mestu. Pri strukturi in oblikovanju spletne strani uporabljamo psihologijo branja in barv, tako da je vaša spletna stran enostavna za branje in navigacijo.

Integracija plačilnih sistemov

Integracija kartičnih plačil in PAY PAL plačil. Avtomatizacija spletnih plačil je ena ključnih prednosti e-poslovanja. Brez mesečnih in letnih pristojbin. Kot sicer je vsaka transakcija podvržena provizijo kot pri POS instore plačevanju.

Tehnična podpora

Ne skrbite za težave s svojim spletnim mestom. Obljubljamo, da jih bomo rešili v 24 urah po obvestilu. Obdobje tehnične podpore in vzdrževanja se lahko podaljša po 12 mesecih, cena je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

Funkcije

Status naročila, sistem obračunavanja, samodejno obveščanje strank, spletna plačila s karticami, boni in popusti na kos ali splošno, filtri izdelkov itd. Dodamo tudi posebej prilagojene funkcije po naročilu.

Powered by

Oddajte vlogo za brezplačen osnutek spletnega kataloga

V roku 72 ur boste prejeli osnutek spletne spletne trgovine. Če vam osnutek ni všeč, ga izbrišemo in se poslovimo, tako preprosto je.

Izdelava osnutka traja cca. 2 do 3 dni, sicer pa odvisno od zahtevnosti. Osnutek je brezplačen, prikazan design osnutka pa je avtorsko delo Wizarta do naročila in nakupa.

Zakaj izbrati nas?

Izberite Wizart DEV in doživite razliko, ki jo prinaša ekipa z dolgoletnimi izkušnjami, celostnim pristopom in strastjo do odličnosti.

Izdelava spletnega kataloga,trgovina brez košarice,wordpress katalog,spletni katalog,spletni katalog spletna stran

Rezervirajte brezplačni posvet z našim strokovnjakom.