Izdelava spletnega kataloga
Splošne značilnosti
Pretekli projekti
VLOGA ZA OSNUTEK

Izdelava spletnega kataloga in oblikovanje oblikovanje spletnih katalogov s cenami od 549 €

Ustvarjanje spletnega kataloga vam bo pomagalo doseči več strank s predstavitvijo svojih izdelkov na spletu. Ne glede na to, ali gre za preprost spletni katalog ali bolj zapleteno spletni katalog, bo ustvarjen z uporabo najnovejših tehnologij.

Spletni katalog, ki jo je ustvaril WIZART, se bo hitro naložila z optimizacijo hitrosti nalaganja, bo navedeno v Googlu s standardno SEO optimizacijo in varno s standardno varnostjo.

Vse segmente spletne lahko samostojno urejate s preprostim, večkrat nagrajenim urejevalnikom ELEMENTOR PRO.

Prilagojeno desktop ekranom

Prilagojeno desktop majhnim ekranom.

Prilagojeno tablicam in mobilnikom.

Ustvarjanje Spletnega kataloga

Splošne značilnosti

Domena / SI & gostovanje / 1 leto

Gostovanje domene/.si in SSD, hitro nalaganje, 1 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet, do 5 e-poštnih naslovov, dnevno varnostno kopiranje. Cena storitev se letno plača cca.100 € +DDV.

Dizajn po meri

Vsak projekt spletnega oblikovanja je narejen v skladu s področjem dejavnosti. Zasnova temelji na primarnih in sekundarnih barvah. Te so opredeljene na podlagi logotipa podjetja.

Odzivno spletno mesto

Odzivno spletno mesto pomeni dostop do informacij iz katere koli naprave (namizni računalnik, tablica ali telefon), s prilagodljivo in organizirano zasnovo.

Integracija plačilnih sistemov

Integracija kartičnih plačil in PAY PAL plačil. Avtomatizacija spletnih plačil je ena ključnih prednosti e-poslovanja. Brez mesečnih in letnih pristojbin. Kot sicer je vsaka transakcija podvržena provizijo kot pri POS instore plačevanju.

Tehnična podpora

Ne skrbite za težave s svojim spletnim mestom. Obljubljamo, da jih bomo rešili v 24 urah po obvestilu. Obdobje tehnične podpore in vzdrževanja se lahko podaljša po 12 mesecih, cena je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

Funkcije

Status naročila, sistem obračunavanja, samodejno obveščanje strank, spletna plačila s karticami, boni in popusti na kos ali splošno, filtri izdelkov itd. Dodamo tudi posebej prilagojene funkcije po naročilu.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je eden najpomembnejših vidikov izdelave profesionalne spletne strani. SEO optimizacija igra odločilno vlogo pri uvrstitvi strani na iskalnike.

Nadzorna plošča

Nad informacijami na svojem spletnem mestu imate nadzor tako, da urejate besedilo, dodajate nove strani, fotogalerije, objave v spletnem dnevniku ali zamenjate slike. Po potrebi nudimo namensko video vadnico.

Uporabniška izkušnja

Spletna mesta so zasnovana z vizijo obiskovalca, ki išče informacije na spletnem mestu. Pri strukturi in oblikovanju spletne strani uporabljamo psihologijo branja in barv, tako da je vaša spletna stran enostavna za branje in navigacijo.

Powered by

Oddajte vlogo za brezplačen osnutek spletnega kataloga

V roku 72 ur boste prejeli osnutek spletne spletne trgovine. Če vam osnutek ni všeč, ga izbrišemo in se poslovimo, tako preprosto je.

Spletna stran

Podrobno razpravljamo o zahtevah spletnega mesta, tako glede njegove zasnove kot glede funkcionalnosti. Po pogovorih nadaljujemo s fazo oblikovanja, spletnega oblikovanja in realizacije potrebnih modulov.

Že od 449€ naprej

Spletna trgovina

Ustvarjanje spletne trgovine vam bo pomagalo doseči več strank s predstavitvijo svojih izdelkov na spletu. Ne glede na to, ali gre za preprosto spletno trgovino ali bolj zapleteno spletno trgovino, bo ustvarjena z uporabo najnovejših tehnologij.

 

Že od 649€ naprej

Spletni katalog

Ustvarjanje spletnega kataloga vam bo pomagalo doseči več strank s predstavitvijo svojih izdelkov na spletu. Ne glede na to, ali gre za preprost spletni.

Že od 549€ naprej