Wizart-ikona-za-nalaganje Nalaganje...
Izdelava spletne strani
Splošne značilnosti
Powered by
Vloga za osnutek

Izdelava spletne

trgovine že za 649€.

Spletne trgovina vam bo pomagala doseči več strank s predstavitvijo svojih izdelkov na spletu. Ne glede na to, ali gre za preprosto predstavitveno stran ali za bolj zapleteno spletno stran, bo to podoba vašega podjetja v spletnem okolju in mora izgledati dobro.

Ne glede na paket vam pripada…

Zadnjih 5 Trgovin

Kaj lahko

pričakujete?

Splošne značilnosti pri izdelavi spletne trgovine

Dizajn po meri

Vsak projekt spletnega oblikovanja je narejen v skladu s področjem dejavnosti. Zasnova temelji na primarnih in sekundarnih barvah. Te so opredeljene na podlagi logotipa podjetja.

UI/UX

Spletna mesta so zasnovana z vizijo obiskovalca, ki išče informacije na spletnem mestu. Pri strukturi in oblikovanju spletne strani uporabljamo psihologijo branja in barv, tako da je vaša spletna stran enostavna za branje in navigacijo.

Responsive spletno mesto

Odzivno spletna trgovina pomeni dostop do informacij in nakupa iz katere koli naprave (namizni računalnik, tablica ali telefon), s prilagodljivo in organizirano zasnovo.

Integracija plačilnih sistemov

Integracija kartičnih plačil in PAY PAL plačil. Avtomatizacija spletnih plačil je ena ključnih prednosti e-poslovanja. Brez mesečnih in letnih pristojbin. Kot sicer je vsaka transakcija podvržena proviziji kot pri POS instore plačevanju.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je eden najpomembnejših vidikov izdelave profesionalne spletne strani. SEO optimizacija igra odločilno vlogo pri uvrstitvi strani na iskalnike.

Nadzorna plošča

Nad informacijami na svojem spletnem mestu imate nadzor tako, da urejate besedilo, dodajate nove strani, fotogalerije, objave v spletnem dnevniku ali zamenjate slike. Po potrebi nudimo namensko video vadnico.

Funkcije

Status naročila, sistem obračunavanja, samodejno obveščanje strank, spletna plačila s karticami, boni in popusti na kos ali splošno, filtri izdelkov itd. Dodamo tudi posebej prilagojene funkcije po naročilu.

Tehnična podpora

Naj vas ne skrbijo težave s spletnim mestom. Obljubljamo, da jih bomo rešili v 24 urah po obvestilu. Obdobje tehnične podpore in vzdrževanja se lahko podaljša po 12 mesecih, cena je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

Domena / SI & gostovanje / 1 leto

Gostovanje domene/.si in SSD, hitro nalaganje, 1 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet, do 5 e-poštnih naslovov, dnevno varnostno kopiranje. Cena storitev že za 100 € + DDV na leto.

ODDAJTE VLOGO ZA BREZPLAČEN OSNUTEK SPLETNE TRGOVINE

V roku 72 ur boste prejeli osnutek spletne spletne trgovine. Če vam osnutek ni všeč, ga izbrišemo in se poslovimo, tako preprosto je.

wizart reklama

Izdelava osnutka traja cca. 2 do 3 dni, sicer pa odvisno od zahtevnosti. Osnutek je brezplačen, prikazan design osnutka pa je avtorsko delo Wizarta do naročila in nakupa.

Zakaj izbrati nas?

Izberite Wizart DEV in doživite razliko, ki jo prinaša ekipa z dolgoletnimi izkušnjami, celostnim pristopom in strastjo do odličnosti.

SPLETNA TRGOVINA,izdelava spletne trgovine,izdelava trgovine,izdelava spletne trgovine cena,izdelava spletne trgovine shopify,izdelava internet trgovine,IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE IN OBLIKOVANJE SPLETNIH TRGOVIN S CENAMI OD 649€,USTVARJANJE SPLETNE TRGOVINE,Odzivno spletna trgovina,SEO optimizacija,Integracija plačilnih sistemov,BREZPLAČEN OSNUTEK SPLETNE TRGOVINE

Rezervirajte brezplačni posvet z našim strokovnjakom.