Izdelava spletne strani in oblikovanje spletnih strani s cenami od 449€

Spletna stran je postala za podjetje obvezna, če želite obdržati obstoječe stranke ali bodisi povečati število strank. Ne glede na to, ali gre za preprosto predstavitveno stran ali za bolj zapleteno spletno stran, bo to podoba vašega podjetja v spletnem okolju in mora izgledati dobro.

izdelava spletnih strani,izdelava spletnih strani cenik,izdelava spletne strani cena,izdelava spletne strani,izdelava spletne strani forum,izdelava spletne strani wordpress,elementor,izdelava spletne strani v elementorju,izdelava elementor,izdelava strani,izdelava spletne strani cenik

Prilagojeno desktop ekranom

Prilagojeno desktop majhnim ekranom.

Prilagojeno tablicam in mobilnikom.

Izdelava spletne strani
Splošne značilnosti
Pretekli projekti
Vloga za osnutek

KAKO DO SPLETNEGA MESTA?

Splošne značilnosti pri izdelavi spletne strani

Podrobno razpravljamo o zahtevah spletnega mesta, tako glede njegove zasnove kot glede funkcionalnosti. Po pogovorih nadaljujemo s fazo oblikovanja, spletnega oblikovanja in realizacije potrebnih modulov. Spletno mesto, ki ga je ustvaril WIZART, se bo hitro naložilo z optimizacijo hitrosti nalaganja, bo navedeno v Googlu s standardno SEO optimizacijo in varno s standardno varnostjo. Vse segmente spletnega mesta lahko samostojno urejate s preprostim, večkrat nagrajenim urejevalnikom ELEMENTOR PRO.

Domena / SI & gostovanje / 1 leto

Gostovanje domene/.si in SSD, hitro nalaganje, 1 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet, do 5 e-poštnih naslovov, dnevno varnostno kopiranje. Cena storitev se letno plača cca. 100 € + DDV.

Dizajn po meri

Vsak projekt spletnega oblikovanja je narejen v skladu s področjem dejavnosti. Zasnova temelji na primarnih in sekundarnih barvah, ter tipografiji, ki jo podjetje izvaja.

Odzivno spletno mesto

Spletno mesto bo odzivno na vseh napravah (namizni računalnik, tablica ali telefon), s prilagodljivo in organizirano zasnovo bodo informacije oblikovane primerno velikosti naprave.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je eden najpomembnejših vidikov izdelave profesionalne spletne strani. SEO optimizacija igra odločilno vlogo pri uvrstitvi strani na iskalnike. Vsak spletna stran bo vsebovala SEO optimizacijo z možnostjo nadgradnje na profesionalni nivo.

Nadzorna plošča

Nad informacijami na svojem spletnem mestu imate nadzor tako, da urejate besedilo, dodajate nove strani, foto galerije, objave v spletnem dnevniku ali zamenjate slike. Dodeljen boste imeli polni administracijski dostop. Po potrebi nudimo namensko video vadnico.

Uporabniška izkušnja

Spletno mesto zasnujemo z vizijo obiskovalca, ki išče informacije na spletnem mestu. Pri strukturi in oblikovanju spletne strani uporabljamo psihologijo branja in barv, tako da je vaša spletna stran enostavna za branje in navigacijo.

Powered by

Oddajte vlogo za brezplačen osnutek spletne strani

V roku 72 ur boste prejeli osnutek spletne strani. Če vam osnutek ni všeč, ga izbrišemo in se poslovimo, tako preprosto je.

Izdelava osnutka traja cca. 2 do 3 dni, sicer pa odvisno od zahtevnosti. Osnutek je brezplačen, prikazan design osnutka pa je avtorsko delo Wizarta do naročila in nakupa.