Wizart-ikona-za-nalaganje Nalaganje...

Izdelava spletne

strani že za 349€.

Dvignite svoje poslovanje na naslednjo raven z našo premium izdelavo spletnih strani – naročite zdaj in pridobite konkurenčno prednost!

Ne glede na izbran paket vam pripada…

Zadnjih 5 Spletnih strani

Izdelava spletne strani
Splošne značilnosti
Pretekli projekti
Vloga za osnutek

Kaj lahko

pričakujete?

Splošne značilnosti pri izdelavi spletne strani

Odzivno spletno mesto

Spletno mesto bo odzivno na vseh napravah (namizni računalnik, tablica ali telefon), s prilagodljivo in organizirano zasnovo bodo informacije oblikovane primerno velikosti naprave.

Dizajn po meri

Vsak projekt spletnega oblikovanja je narejen v skladu s področjem dejavnosti. Zasnova temelji na primarnih in sekundarnih barvah, ter tipografiji, ki jo podjetje izvaja.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je eden najpomembnejših vidikov izdelave profesionalne spletne strani. SEO optimizacija igra odločilno vlogo pri uvrstitvi strani na iskalnike. Vsak spletna stran bo vsebovala SEO optimizacijo z možnostjo nadgradnje na profesionalni nivo.

Uporabniška izkušnja

Spletno mesto zasnujemo z vizijo obiskovalca, ki išče informacije na spletnem mestu. Pri strukturi in oblikovanju spletne strani uporabljamo psihologijo branja in barv, tako da je vaša spletna stran enostavna za branje in navigacijo.

admin dostop do nadzorne plošče

Ne glede na izbran paket

Nad informacijami na svojem spletnem mestu imate nadzor tako, da urejate besedilo, dodajate nove strani, foto galerije, objave v spletnem dnevniku ali zamenjate slike. Dodeljen boste imeli polni administracijski dostop. Po potrebi nudimo namensko video vadnico.

Domena / SI & gostovanje / 1 leto

Gostovanje domene/.si in SSD, hitro nalaganje, 1 GB prostora za shranjevanje, neomejen promet, do 5 e-poštnih naslovov, dnevno varnostno kopiranje. Cena storitev že za 100 € + DDV na leto.

Oddajte vlogo za brezplačen osnutek spletne strani

V roku 72 ur boste prejeli osnutek spletne strani. Če vam osnutek ni všeč, ga izbrišemo in se poslovimo, tako preprosto je.

wizart reklama

Izdelava osnutka traja cca. 2 do 3 dni, sicer pa odvisno od zahtevnosti. Osnutek je brezplačen, prikazan design osnutka pa je avtorsko delo Wizarta do naročila in nakupa.

Zakaj izbrati nas?

Izberite Wizart DEV in doživite razliko, ki jo prinaša ekipa z dolgoletnimi izkušnjami, celostnim pristopom in strastjo do odličnosti.

izdelava spletnih strani,izdelava spletnih strani cenik,izdelava spletne strani cena,izdelava spletne strani,izdelava spletne strani forum,izdelava spletne strani wordpress,elementor,izdelava spletne strani v elementorju,izdelava elementor,izdelava strani,izdelava spletne strani cenik

Rezervirajte brezplačni posvet z našim strokovnjakom.