Revolut doda Stripe za pospešitev globalne širitve

DUBLIN in LONDON—Stripe, platforma za finančno infrastrukturo za podjetja, je danes objavila, da bo Revolut uporabljal Stripe za podporo plačil v Združenem kraljestvu in Evropi ter pospešil svojo širitev na nove trge.

  • Revolut bo sprva uporabljal Stripe za podporo brezhibnih plačil v Veliki Britaniji in Evropi.
  • Infrastruktura in mednarodni doseg Stripe bosta pomagala pospešiti širitev Revoluta na nove svetovne trge.

Podjetje Revolut, ustanovljeno leta 2015, je hitro postalo ena največjih evropskih zgodb o uspehu na področju finančne tehnologije. Po uvedbi storitev prenosa in menjave denarja v Združenem kraljestvu podjetje zdaj ponuja na desetine izdelkov – od računov in zavarovanja do trgovanja in izdajanja računov – ki izboljšujejo upravljanje denarja za 18 milijonov strank in 500.000 podjetij v več kot 200 državah in ozemljih.

Revolut ima ambiciozne načrte rasti glede na trenutno upočasnitev in bo kmalu predstavljen v Mehiki in Braziliji. Revolut bo izkoristil infrastrukturo in mednarodni odtis družbe Stripe za učinkovitejši vstop na te in druge nove trge ter svojim strankam ponudil brezhibno plačilno izkušnjo, ki ustreza njihovim lokalnim plačilnim preferencam.

»Revolut gradi brezhibne rešitve za svoje stranke. To pomeni dostop do hitrih in enostavnih plačil, naše sodelovanje s podjetjem Stripe pa to olajša. Delimo skupno vizijo in smo navdušeni nad sodelovanjem na več področjih, od izkoriščanja infrastrukture Stripe za pospešitev naše globalne širitve do raziskovanja inovativnih novih izdelkov za več kot 18 milijonov Revolutovih strank,« je povedal David Tirado, podpredsednik poslovnega razvoja pri Revolutu.

Stripe in Revolut bosta prav tako raziskala priložnosti za poglobitev sodelovanja in zagotavljanje novih inovativnih plačilnih produktov.

»Revolut in Stripe imata skupno ambicijo nadgradnje finančnih storitev po vsem svetu. Navdušeni smo, da poganjamo Revolut, ko gradi, širi in pomaga ljudem po vsem svetu bolje izkoristiti svoj denar,« je povedala Eileen O’Mara, vodja prihodkov in rasti v regiji EMEA pri Stripe.

You’ll also like